Reklam
hocam örnek olarak, bir weapona ekstra eklediğim özellikleri tbl haricinde client tarafında da yapmak gerekiyor örnek hell breaker 168+5 ap gibi. bunun içinde clientin src si gerekmekte. ve birçok özellik için.2383 Client Source’tan mı yoksa Hook Source’tan mı bahsediyorsun? Soruyu tam anlayamadım.
hocam örnek olarak, bir weapona ekstra eklediğim özellikleri tbl haricinde client tarafında da yapmak gerekiyor örnek hell breaker 168+5 ap gibi. bunun içinde clientin src si gerekmekte. ve birçok özellik için.
bundan birşey anlamamıştım. bu 2369-2383 mimarisi ile uyumlu client src midir üstadım? ben bunu 1299 olarak biliyorum. yani olayın mantığını çözmeye çalışmıyor,direk olayın kendisini yaptım sadece görünmesi için src ye ihtiyacım varOpenKo'nun eski sürümüne örnek olarak buraya bakabilirsin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bundan birşey anlamamıştım. bu 2369-2383 mimarisi ile uyumlu client src midir üstadım? ben bunu 1299 olarak biliyorum. yani olayın mantığını çözmeye çalışmıyor,direk olayın kendisini yaptım sadece görünmesi için src ye ihtiyacım var![]()
o halde Client taraflı yenilik yapmak mümkün değil. Peki teşekkür ederim.Ne yazık ki 2369 veya 2383 mimarisine ait Client Source'u bulamazsın. Bildiğim kadarıyla bu sürümlere ait kaynak kodu paylaşılmış değil. Paylaşılanlar genellikle eski OpenKO tabanlı 1299 veya 1098 sürümleridir. Aslında orijinal kaynak 1453 sürümüne dayanıyor ve sonradan 1098'e uyarlanmış durumda.
Eğer amacın istemcinin nasıl çalıştığını analiz etmekse, IDA Pro veya x64dbg kullanabilirsin. Bu araçlarla derlenmiş (compiled) kodu inceleyebilir ve programın çalışma mantığını takip edebilirsin. Ancak unutma ki bu araçlar sana orijinal C/C++ kaynak kodunu göstermez; yalnızca derlenmiş kodun decompile edilmiş veya assembly hâlini sunar. Yani birebir gerçek source kodunu elde etmen mümkün değildir.
o halde Client taraflı yenilik yapmak mümkün değil. Peki teşekkür ederim.