Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM 2383 Client Src Lazım

KY Kıdemli Üye
Selamun Aleyküm Değerli Forum arkadaşlarım. kendimi geliştirmek ve de yeni özellikler ekleyebilmek için 2383 destekli client src sine ihtiyacım vardır. yardımcı olmak isteyen arkadaşlar Dm den ulaşırlarsa sevinirim. şimdiden saolun ,varolun...

KY Kıdemli Üye
2383 Client Source’tan mı yoksa Hook Source’tan mı bahsediyorsun? Soruyu tam anlayamadım.

KY Kıdemli Üye
hocam örnek olarak, bir weapona ekstra eklediğim özellikleri tbl haricinde client tarafında da yapmak gerekiyor örnek hell breaker 168+5 ap gibi. bunun içinde clientin src si gerekmekte. ve birçok özellik için.

OpenKo'nun eski sürümüne örnek olarak buraya bakabilirsin.

KY Uzman Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
atlaspvp.online
her zaman yardımcı olmaya hazırız

KY Kıdemli Üye
OpenKo'nun eski sürümüne örnek olarak buraya bakabilirsin.
bundan birşey anlamamıştım. bu 2369-2383 mimarisi ile uyumlu client src midir üstadım? ben bunu 1299 olarak biliyorum. yani olayın mantığını çözmeye çalışmıyor,direk olayın kendisini yaptım sadece görünmesi için src ye ihtiyacım var :)

KY Kıdemli Üye
bundan birşey anlamamıştım. bu 2369-2383 mimarisi ile uyumlu client src midir üstadım? ben bunu 1299 olarak biliyorum. yani olayın mantığını çözmeye çalışmıyor,direk olayın kendisini yaptım sadece görünmesi için src ye ihtiyacım var :)

Ne yazık ki 2369 veya 2383 mimarisine ait Client Source'u bulamazsın. Bildiğim kadarıyla bu sürümlere ait kaynak kodu paylaşılmış değil. Paylaşılanlar genellikle eski OpenKO tabanlı 1299 veya 1098 sürümleridir. Aslında orijinal kaynak 1453 sürümüne dayanıyor ve sonradan 1098'e uyarlanmış durumda.

Eğer amacın istemcinin nasıl çalıştığını analiz etmekse, IDA Pro veya x64dbg kullanabilirsin. Bu araçlarla derlenmiş (compiled) kodu inceleyebilir ve programın çalışma mantığını takip edebilirsin. Ancak unutma ki bu araçlar sana orijinal C/C++ kaynak kodunu göstermez; yalnızca derlenmiş kodun decompile edilmiş veya assembly hâlini sunar. Yani birebir gerçek source kodunu elde etmen mümkün değildir.

KY Kıdemli Üye
Ne yazık ki 2369 veya 2383 mimarisine ait Client Source'u bulamazsın. Bildiğim kadarıyla bu sürümlere ait kaynak kodu paylaşılmış değil. Paylaşılanlar genellikle eski OpenKO tabanlı 1299 veya 1098 sürümleridir. Aslında orijinal kaynak 1453 sürümüne dayanıyor ve sonradan 1098'e uyarlanmış durumda.

Eğer amacın istemcinin nasıl çalıştığını analiz etmekse, IDA Pro veya x64dbg kullanabilirsin. Bu araçlarla derlenmiş (compiled) kodu inceleyebilir ve programın çalışma mantığını takip edebilirsin. Ancak unutma ki bu araçlar sana orijinal C/C++ kaynak kodunu göstermez; yalnızca derlenmiş kodun decompile edilmiş veya assembly hâlini sunar. Yani birebir gerçek source kodunu elde etmen mümkün değildir.
o halde Client taraflı yenilik yapmak mümkün değil. Peki teşekkür ederim.

KY Kıdemli Üye
o halde Client taraflı yenilik yapmak mümkün değil. Peki teşekkür ederim.

Yeni özellikler eklemek için bu yöntemi kullanabilirsin. Ayrıca bu tür geliştirmeleri Client Hook üzerinden de gerçekleştirebilirsin.
Bunun yanı sıra, ISTRAP tarafından paylaşılan Client Hook source'larını inceleyebilir, araştırma yaparak kendine örnek alabilirsin.

Üst Alt