Reklam
Elleme yazsinlar sorun degil. Geçmis yorumlarina baktim da bir tane yapici yorumu yok hep -s of b- yorumlar var hep elestiri hep elestiri. Yapici tebrik yada ise yarar 1 tane paylasimi yok. Ben en az 3 4 projemi paylastim. Kendi gelistirdigim uygulamalari verdim. FM olarak kendimi kucuk captada olsa yaptiklarimla kanitladim. Cok da umursamiyorumDaha iyisini yaparsan konuşma hakkın olur çöp dediğini yapamıyorsan susacaksın claude felan fistan konuşmuşsun piyasada zaten şuan herkes kullanıyor ama senin gibiler milletin emeğini hiçe sayıyor cebinizde bir bokunuz yok olanada bahane uyduruyorsunuz yarın paylaş diye yalvarırsınız aynısını bende yaptım hala geliştiriyorum hayırlısı olsun sen bunun gibi ahmaklara takılma.
doktor yazdı bana kim olduğunu öğrendim boşver "bien" in biriÖnce fake hesaptan yazmış. sonra kendi hesabından yazmış olarak algıladım. AI veya kendi kod bilgisi. Daha iyisini yapabilyorsan yapacaksın. Yapamıyorsan eline sağlık diyeceksin. Hangi bölümü sana bu kadar dert oldu da bu kadar çok yazma gereği duydun ? @ChaosKnightX
Bu arada eline sağlık @shyrogue
Eline saglik hemserim basarilar guzel olmus![]()
saol bacanam saol eyvallahFatih Abime Yalniş yapacak adami Çizerim ... Daha Pus entekre edemeyenler laga luga yapiyor , Buyrun Yapay Zeka Orada Sapıyla yapabilen yapsin
Ekli dosyayı görüntüle 19776