Reklam
Hoca selam, öncelikle ellerine sağlık, bu devirde güncel bir sürümü Themida'dan ve XIGNCODE'dan arındırıp dump almak zahmetli iş, bunu inkâr eden ömründe hiç x32Dbg açmamıştır.
Ancak konunun içeriğinde ve üslubunda tezat oluşturan birkaç noktayı eleştirmezsem içimde kalır:
Özetle: Yaptığın iş güzel, emek var ama bu dille ve bu piyasa okumasıyla ya malın elinde patlar ya da hak ettiğinin çok altında bir ücrete gitsin diye beklersin. Ürünü tamamen stabilize edip (Runtime hatasını kökten çözüp), video kanıtını koyup, bu agresif tavrı bırakarak düzgün bir fiyat/teklif politikasına dönersen ciddiye alınmaya başlarsın.
- "Piyasaya yabancıyım" deyip fiyat biçmek: Hem piyasayı bilmediğini söylüyorsun hem de "10k-20k'lık çöp dosyalarla karıştırmayın" diyerek en baştan üst sınır çekiyorsun. Piyasayı bilmiyorsan o malın değerini de tayin edemezsin. Bu kafa yapısı seni alıcıyla buluşturmaz, sadece forumda komik duruma düşürür.
- "24 saat hata almadım" ile "Nadir de olsa Runtime alıyorum" çelişkisi: USKO piyasasında alıcı adam stabillik ister. "24 saat sıfır hata" deyip hemen alt paragrafta "uzun testlerde nadiren runtime alıyorum, zincir inceleniyor" demek ürünün henüz pişmediğini gösterir. Stabil olmayan bir exe için kimse piyasa üstü fiyatlar ödemez.
- Edebi çıkışlar ve edebiyat: Kurt masalları, "yalnızlığa aç kalabalığa tokum" tripleri falan... Teknik bir ticaret forumundayız, kimse senin felsefi duruşunu veya sosyal hayatını satın almayacak. Kod temizse satılır, kirliyse satılmaz; bu kadar basit. Ortak istemiyorsan ticaretini yap geç, kimsenin seninle ortak olmaya meraklı olduğu da yok zaten.
Hayırlı satışlar dilerim.
Runtime hatasini tahmin edebiliyorum. Hatta oyleki cozum uretmeye calisirken log aldirsada windows gunlugunde gorecek ki virtualize yuzunden hep yanlis yere odaklanacak. dogru patlama adresini insallah yakalar . Cozemezse Gercek hata hic gitmeyecek. İat pe seh veh herseyi duzgun cikartmak imkansiza yakin prebuilt etmis ama test asamasindaki bir exeye kimse para vermez. Bypass daha guvenli herzaman icin. unpack i kimse kullanmak istemez. Lod bozuluyor stabilize gidiyor donma kasma cakilma basliyor. Evet onemli kisim Emege gelince. zor isleri becermek gelecek vaad eder. Tebrikler.
Tamamen sorunsuz bittiği şekilde videoları paylaşıp - satmaktan ziyade daha çok takas yapmayı düşünüyorum hocam.Sadece Unpack exe yi ( hiç bir hata dahi almadığını bile varsaysak) buralarda 50 bine 100 bine satarım falan diye düşünüyorsan hevesin kırılmasın ama öyle bir piyasa yok.