Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

%90 aşamasında Drop&Drag Gelişmiş Uif Editör Source

Moderatör
Merhaba arkadaşlar boş vakitlerimde uğraştığım bir uif editör projesi vardı paylaşılan uif editörlerle hem hız hem teknik anlamda sorunlar yaşadığım için başlamıştım fakat yüzde 90 lara kadar gelip sıkılıp ilerde bitiririm diye bir köşeye atmıştım.

Al kullan değildir ama yüzde 90 bitmiş halde. Ben bunu tamamlarım diyen arkadaşların işini görecektir.

UifEditor\src\UifEditor.App klasöründe cmd başlatın dotnet run komutu ile programı başlatın.

1773513671557.png

en son hiyerarşik sorunlar mevcuttu aşağıdan yukarı ters render almanız gerekebilir dediğim gibi uğraşmak isteyenlere özel source olarak paylaşıyorum zatan güle güle kullanın.

Ekli dosyalar

• 1773513602369.png
    1773513602369.png
    875.5 KB · Görüntüleme: 161
LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Elşne sağlık. Bitse varya mükemmel bir proje.

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
bu tarz projelerinizi paylaşarak geliştiricilere gerekli desteği sağladığınız için teşekkürler. elinize sağlık

KY Kıdemli Üye
Teşekkürler.

KY Kıdemli Üye
Coder
Merhaba arkadaşlar boş vakitlerimde uğraştığım bir uif editör projesi vardı paylaşılan uif editörlerle hem hız hem teknik anlamda sorunlar yaşadığım için başlamıştım fakat yüzde 90 lara kadar gelip sıkılıp ilerde bitiririm diye bir köşeye atmıştım.

Al kullan değildir ama yüzde 90 bitmiş halde. Ben bunu tamamlarım diyen arkadaşların işini görecektir.

UifEditor\src\UifEditor.App klasöründe cmd başlatın dotnet run komutu ile programı başlatın.

Ekli dosyayı görüntüle 15644
en son hiyerarşik sorunlar mevcuttu aşağıdan yukarı ters render almanız gerekebilir dediğim gibi uğraşmak isteyenlere özel source olarak paylaşıyorum zatan güle güle kullanın.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Emeğine sağlık, yararlı bir paylaşım geliştirmek isteyen arkadaşların önüne açar. Yaratıcı olmak iyidir.

KY Uzman Üye
Yardımsever
eline sağlık değerli paylaşım

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
teşekkürler..

Üst Alt