Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÖNERİ ARTY alt yapısı kullanan / homekosehri.net / Denilen Serverde Farm Çarlarınız Banlanabilir Boşuna Emek Vermeyin.

KY Kıdemli Üye
KY Üye
serverde tamamen clanlara destek var oyuncu gözüksün diye .. oyun yöneticileri bize bakiye + wip paket verdiler. bizlerde farm carlara bunları kırdık ve tam 1 gun boyunca farm attık gb lerle pazarda ne kadar item varsa toplamaya başladık akademy sunucusu oldugu ıcın ust serverde itemli cikabilmemiz için pazarda takıları ıtemlerı topluyorduk ve yönetici kadro bize iftira atarak siz farm çarlarla farm atarak gb satıyorsunuz diye iftira atip bizi banladılar CLANCA. bosuna emek verip böyle boş beleş yöneticilerin serverlerine emek vermeyin bizim gibi emeğiniz boşa gidebilir.. SERVERDE ÇOĞU CLANLARA DESTEK VERİLİP USER OYUNCU VAR GİBİ GÖSTERİLİYOR.

KY Üye
Ayrıca kendi arkadaşları olan clanları besliyorlar, o arkadaşların slotuna gidip kendi hakkınızla slotu alsanız bile bir kılıf uydurup sizi banlıyorlar bunların hepsi emek hırsızı.

KY Üye
Boş server ekıpce oynayanların hepsıne full pus + kb yardımı yapılıyor bazı gm arkadaslar kendı ekıbıyle serverda oynayıp clandakı dıger arkadaslarına ıtem destegı saglıyor kendı emeklerınız ıle farm atıp bu arkadasların elınden ekmegını alınca ban yiyorsunuz bosuna emek harcayıp olur olmadık iftiralara maruz kalabılırsınız vakit kaybından baska hıc bısey degil kendilerine item ekleyip ekleyip oynasınlar uzak durmanız gereken serverlardan bir tanesi

KY Üye
Kardeşim, biz bu homekoşehrinde daha önce de girdik, oynadık. O zaman da aynı muhabbet vardı, adamın tavrı hiç değişmiyor. Benim gördüğüm kadarıyla kendi çevresindeki adamlara item veriyor, kendisi de PK atıyor. Çar dizip sattığı başka hesaptan Gb yi TL’ye çevirdiği söyleniyor.

Clan’da da daha önce bir arkadaş aynı şeyleri yaşamıştı el altından item almıştı o yüzden insan ister istemez şüpheleniyor. Ben kimseye iftira atmak istemiyorum ama bu kadar şey üst üste gelince insanın aklına başka bir şey gelmiyor.

Bence tekrar girmekle hiç pişmanlık yapma, açma bile. Eğer oynayacaksan oynarsın ama bu tarz adamlara güvenip emek verme.

Üst Alt