Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

CLIENT ChinaKO ve TaiwanKO Client [GOOGLE DRIVE LINK EKLENDI]

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
teşekkürler

KY Kıdemli Üye
ChinaKO'da iki versiyon mevcut. Normal USKO Koreko ayarinda devam eden versiyon ve bi de Classic versiyon. Classic versiyonda Mythril set en ust set, krowaz yok. Ikisinin client'i farkli ama aslinda cok farklari yoktur diye dusunuyorum. Yine de ikisini de paylastim.

Iclerinde belki isinize yarayan seyleri olabilir. Mesela CNKO'da USKO'da olmayan mapler var.

Ekli dosyayı görüntüle 20177

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

KY Üye
ChinaKO'da iki versiyon mevcut. Normal USKO Koreko ayarinda devam eden versiyon ve bi de Classic versiyon. Classic versiyonda Mythril set en ust set, krowaz yok. Ikisinin client'i farkli ama aslinda cok farklari yoktur diye dusunuyorum. Yine de ikisini de paylastim.

Iclerinde belki isinize yarayan seyleri olabilir. Mesela CNKO'da USKO'da olmayan mapler var.

Ekli dosyayı görüntüle 20177

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1

KY Kıdemli Üye
Muhtemelen Tayvan sunucusu çokta uzak olmayan bir zamanda kapanır. Tayvanlılarda aynı Çinliler gibi eski sürümlere ilgililer galiba birkaç tane eski sürüm özel sunucularına denk gelmiştim. Çin klasik sunucusu Türklerin istediği cinsten olmuş. Çinlilerin bu oyundaki yeniliklere daha açık olmalarını beklerdim malesef birçok oyunda bile eski sürümlere meraklılar. Eskiden yenilik konusunda Japonya sunucuları iyiydi ama o sunucularda kapandı. Bugünlerde Koreli oyuncularla iletişime geçeceğim oyun 25 yaşına girecek 2006 - 2007 yılından kalma etkinliklerle oynuyoruz artık usandırdı üç tane etkinlik sırf kırmızı, yeşil ve mavi kutu vermek için varlar ve her gün ayrı bir sorun çıkartıyor. Yeni hikayeler, modlar ve haritalar gelse bende oynacağım ama Mgame yüksek getirisi olan oyununa daha az yatırım yapıyor. Bizdeki sunucuda bile Kışla Savaşları yarım kaldı, Age Of Empire türü bir etkinlik vardı (Knight Of Empire olması lazım) o da öyle kaldı. Aşağıdaki yeni savaş haritasına 6 yıl oldu hala gelecek.
Turkiye emin degilim ama Cin, Kore, Tayvan gibi yerlerde yeni kan yok. Hep eski oyuncularin geri donmesine bagli oyun. Ozellikle Cinliler Sohu'nun zamansiz kapanmasindan dolayi 20xx ve ustu versiyonlara cok sicak bakmiyolar. Fire drake kafasinda yasiyolar genelde bununda en buyuk sebebi Cinli oyuncularin yas ortalamasi Turk oyunculardan bi 10 yas yukarda olmasi bazilarinin emekli bile olmasi. Coluk cocuk yenilik bi sey istemiyolar sadece nostaji istiyolar. Anca private serverlar bunun dengesini kurabiliyor.

Attigin videodaki haritayi hic gormedim. Kore client'in icinde de yok bu map. Indirdigim clientlar ve forumda buldugum custom mapleri koydum hep kendi client'ima kafama gore eventler yapip veriyorum Cinli oyunculara genelde basit seyler seviyolar deathmatch tarzi. Sunu kesiyim sonra kapiyi aciyim su NPC'ye sunu kirdiriyim falan cok karistiriyor ortaligi.

En son kore etkinliginin videosunu da izledim cok kotu, karakterinin hicbir alakasi yok minigame gibi olmus aoe skilli spamliyorsun durmadan. Boyle kilit event yapip zorla oynatmaktsan zaten yapmasinlar daha iyi. Ama kediler guzel onlari port ettim :D

Üst Alt