Reklam
zaman harcanmış belli güzel gözüküyorsiz daha yeni mi başlıyorsunuz yahu biz bitirdik isterseniz 2610 full hook yada mobil olarak source satabilirim
şöyle 10 15 kişi danaya girer gibi ortak olup alabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 18831
Kardes ben sahsen o bustleri oyle gomup bacaklar icerde botlarla directionlari bile ayarlanmamis goruntuyu paylasamazdim. Ozguvenin cok yuksek. Ama bu iyi bir yapi. Devam et cozersin. ha Gayret.
NOT: FPS düşük![]()
Daha önce de açıkladım Ekran kartı Yok apu var
![]()
Normal Yani
Sewiyorum sizi kankalar![]()
Teşekkürler hocam sağolun. Aynen öyleharika hocam işte doğru yoldan giden her zaman uzun vadede kazanır ben bu tarz yapılan işlere saygım var cidden emek çünkü kemik yapısı animasyon v.s oturturmak zor oluyor eski versiyona göre yapacak bir şey yok bu src biterse iyi bir files oluyor. Tekrar eline sağlık
Ben boyle sewiyorum sen satın alırsan benden sana göre direction vs. yaparız dostumKardes ben sahsen o bustleri oyle gomup bacaklar icerde botlarla directionlari bile ayarlanmamis goruntuyu paylasamazdim. Ozguvenin cok yuksek. Ama bu iyi bir yapi. Devam et cozersin. ha Gayret.
neymiş bakalımMerhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client
İsterseniz hemen USKO Server kurun isterseniz MyKO-HomeKO Kurun hem de İstediğiniz Özelliklerde Tek Tık ile Kurulum.
+++Merhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client
İsterseniz hemen USKO Server kurun isterseniz MyKO-HomeKO Kurun hem de İstediğiniz Özelliklerde Tek Tık ile Kurulum.
+++++Merhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client
Bakalım neymişMerhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client
teşekkürler.Merhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client