Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KO4PAZAR.COM AÇILDI ! KO4FUN PAZAR GEZME DERDİNE SON !
Artık KO4FUN da pazar pazar dolaşmaya son diyoruz.
@Worimex'in geliştirdiği sistemi aktif olarak kullanıma sunduk. Kendisi hala güncelleştirmeler ve eksiklikler üzerinde uğraşıyor destek oluyor Allah razı olsun kendisinden. Başlarda çok kararsız kaldık ücretsiz mi yoksa ücretli mi yayınlasak diye. 1-2 hafta boyunca ücretli şekilde kullanıma açtık. (TL olarak değil oyun içi GB, bu GB yide oynamış olduğum karakterde kullandım cebime bir kuruş sokmadım.) Sonra baktık tarama charları Loglara takılıyor hesaplar banlanıyor o an işte oluyorum vs. yeni tarama charlarını kasana kadar yerleştirene kadar satın alan kişiler mağdur olduğu için bu yüzden ücretsiz kullanıma sunmaya karar verdik. Dediğim gibi site geliştirme aşamasındandır aksaklıklar olabilir. Tespit ettiğiniz hata ve eksiklikleri lütfen geri bildirin. Oyuna pazar sc getirilmesinden çekinenler böyle bir şey yapamayacaklarının garantisini veririm çünkü Can bizzat durduk yere kendisi PM attı ve pazar sc getirmeyeceğini belirtti ha tabii bizide rahat bırakmayacağını söyledi. Aramızda baya bi atışma oldu ama zararlı çıkan tabii ki kendisi oldu : )
Fırsatlar bölümünde al-sat yaparak kar elde edebilirsiniz.
Ucuz ilan bölümünde piyasanın altında olan itemleri görüntüleyebilirsiniz.
En hızlı gidenler bölümünde en çok satılan, en kısa sürede satılan ve en çok ciro yapılan itemleri görüntüleyebilirsiniz.
Defterim bölümünde ise her üyeye özgü not alma kısmıdır. Burada farm karakterinizle kastığınız GB yi, karakterinize yaptığınız masraflarınızı not alıp, pazar charlarınızla sattığınız, aldığınız itemlerin kayıtlarını alıp kar-zarar vs. hesaplayabilirsiniz.