Reklam
Yemin ediyorum çok daha iyiSelamlar, 1 hafta önce GitHub'daki OpenKO projesini localime alıp geliştirmeye başladım. Çok sorun var, biliyorum. Amacım sadece KnightOnline.exe yapısını anlamak, hook ile uğraşmadan direkt olarak exe içeriğini okumak, bir şeyler yazabilmek ve compile etmek. 1-2 gün önce can sıkıntısına fast teleport implementasyonunu tamamlamıştım, dedim ki nasıl geliştirebilirim. Eski K2 toollarını kullanmayı pek bilmiyorum, herhangi bir client asset animasyonu yoktur aşağıda ki videoda, tamamen rotasyon ve transition ile yapılmıştır. Hatta biraz da komiğime gitti geçiş, sizlerle de paylaşmak istedimEğer elinizde buraya uyacağını düşündüğünüz bir animasyon veya orijinal OpenKO client'daki bir animasyon path'ini biliyorsanız yoruma bırakabilir misiniz? İyi forumlar şimdiden.
Aslında dediğin camera lock karakter de değilde, asıl rotasyon karakterde yaparsam daha güzel şeyler çıkabilir ortaya hocam. Bu yüzden konuyu açmıştım aslında, sizlerden de fikir alabilmek için. 1-2 aya güzel bir şeyler çıkartabileceğime inanıyorum. Teşekkür ederimhoop ordayım, hoop burdayim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
aslında doğru ama daha hizli ve daha yukari koordinat ile, kadar gitsin ama ana ekran takip etmeden karakter takip korinati ile değil, bide fx den effeck ekle yanan ornek give item ile npc den gelen effect isinlanma olur, aslinda olmasi gereken gerceklik gercekten gatenin icine girmesi olurdu bu arada
Yuhbe Peygamberler bile 7 Kat Semaya böyle işinlanmadi =)))))
Teşekkürler hocambaya güzel olmuş
Teşekkür ederim abiYemin ediyorum çok daha iyi
Teşekkür ederim hocam, sadece ufak 1-2 revize ile daha da güzel bir hale gelebilir diye düşünüyorum. Güzel yorumun için teşekkür ederim.Ben bu halini de çok beğendim![]()
Teşekkürler hocamvallahi süper![]()
hangi işe elini atsa içinden geçiyor adamSelamlar, 1 hafta önce GitHub'daki OpenKO projesini localime alıp geliştirmeye başladım. Çok sorun var, biliyorum. Amacım sadece KnightOnline.exe yapısını anlamak, hook ile uğraşmadan direkt olarak exe içeriğini okumak, bir şeyler yazabilmek ve compile etmek. 1-2 gün önce can sıkıntısına fast teleport implementasyonunu tamamlamıştım, dedim ki nasıl geliştirebilirim. Eski K2 toollarını kullanmayı pek bilmiyorum, herhangi bir client asset animasyonu yoktur aşağıda ki videoda, tamamen rotasyon ve transition ile yapılmıştır. Hatta biraz da komiğime gitti geçiş, sizlerle de paylaşmak istedimEğer elinizde buraya uyacağını düşündüğünüz bir animasyon veya orijinal OpenKO client'daki bir animasyon path'ini biliyorsanız yoruma bırakabilir misiniz? İyi forumlar şimdiden.
Ahahaah eyvallah kankam sağolasınhangi işe elini atsa içinden geçiyor adam
eline koluna sağlık muhteşem olmuş dostum