Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SATIŞ OpenKO — Gelişmiş 3D Asset Entegrasyonu & Özel Client Hizmetleri

KY Üye
Merhabalar,

Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığım OpenKO projemde çıtayı bir üst seviyeye taşıdım. Modern oyun motorlarının (Unity, Unreal Engine, Godot vb.) kullandığı tüm 3D assetleri formatını bozmadan, eksiksiz okuyabilen dinamik bir sistem geliştirdim.

Bu tarz modern motorların yüksek grafik kalitesini, Knight Online altyapısına maksimum optimizasyon ve yüksek FPS garantisiyle; görüntü kalitesinden ödün vermeden 3D olarak aktarıyorum.

️ Sunduğum Hizmetler​

• Özel Kanat Entegrasyonu: Videoda yer alan tüm özel kanat modelleri ve daha fazlası.
  • Monster & NPC Ekleme: Dilediğiniz yaratık ve NPC modellerinin temiz, optimize şekilde projeye uyarlanması.
  • UI & Arayüz Geliştirme: Modern, temiz ve hatasız kullanıcı arayüzü çalışmaları.
  • Client & Sistemsel İşler: İstemci taraflı geliştirmeler, performans optimizasyonları ve teknik çözümler.

⚠️ Önemli Bilgilendirme (Görsel Kalite & Render)​

Videoda incelediğiniz kanatlardaki metalik doku, ışık kırılmaları ve kabartma efektleri, kendi geliştirdiğim oyun motorunun rendering/shader kabiliyetleri sayesinde bu kalitede görünmektedir.
Orijinal USKO Exe kullanıyorsanız, mevcut motor kısıtlamaları nedeniyle birebir aynı ışıklandırma ve görsel derinlik elde edilemeyebilir. Lütfen iletişime geçerken bu teknik ayrıntıyı göz önünde bulundurunuz.

İletişim & Detaylar​

Projelerinize özel çözümler katmak, modelleri incelemek veya fiyat bilgisi almak için doğrudan iletişime geçebilirsiniz:

• Discord: demon.akaza

Üst Alt