Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

BİLGİLENDİRME Projemiz İçin Ekip Arkadaşı Arıyoruz!

KY Saygın Üye
Yardımsever
Uzun soluklu oyun projemiz için dert ortağı olabilecek, birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlar arıyoruz.

Kimi Arıyoruz?

• Ana odağı UI / UX Tasarım olan: Oyun içi arayüzler, menüler, ikonlar ve görsel tarafta elimiz ayağımız olacak,
  • İşin içine giren: Sadece tasarımla kalmayıp; oyun mekaniklerini, sistemleri ve projenin gidişatını oturup birlikte tartışabileceğimiz,
  • Sorumluluk alan: İhtiyaç anında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, muhabbeti düzgün biri.
Ben de varım diyorsan; kendinden, elinden gelen işlerden ve varsa yaptığın birkaç örnekten kısaca bahsedebilirsin. Hızlıca detayları konuşalım!

KY Saygın Üye
Yardımsever
bir para kazancımızın olduğunu beyan etmediğimi düşünüyorum, o belirttiğin şeyleri verecek olsak burada aramayız, Burası bir hobisi olupta geliştirmek ilerlemek isteyenlerin platformu

KY Kıdemli Üye
Web
liongames.com.tr
Uzun soluklu oyun projemiz için dert ortağı olabilecek, birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlar arıyoruz.

Kimi Arıyoruz?

• Ana odağı UI / UX Tasarım olan: Oyun içi arayüzler, menüler, ikonlar ve görsel tarafta elimiz ayağımız olacak,
  • İşin içine giren: Sadece tasarımla kalmayıp; oyun mekaniklerini, sistemleri ve projenin gidişatını oturup birlikte tartışabileceğimiz,
  • Sorumluluk alan: İhtiyaç anında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, muhabbeti düzgün biri.
Ben de varım diyorsan; kendinden, elinden gelen işlerden ve varsa yaptığın birkaç örnekten kısaca bahsedebilirsin. Hızlıca detayları konuşalım!
Abi şu dediğin Ui Tasarim falan kolaymi saniyorsunuz ? İnsanlarin emeği Var bu dediğin Şeylere adamlar 500 700 bin alarak yapiyor ve hak ediyorlarda adres vs kolay iş değildir. Öyle bir eşşek bulursanız bizede yardimci olsun projeleri coğaltalim Server kazanınca veririz hesabi :)

KY Saygın Üye
Coder
Ben konudaki yazıdan hiç birşey anlamadım?

Uzun soluklu oyun projemiz için dert ortağı olabilecek, birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlar arıyoruz. (Dert Ortağı? ne derdin var mesela :) merak ettim bak dinleyebilirim )

• Ana odağı UI / UX Tasarım olan: Oyun içi arayüzler, menüler, ikonlar ve görsel tarafta elimiz ayağımız olacak, ( işinizi görecek saatlerce uğraşacak angaz? )
  • İşin içine giren: Sadece tasarımla kalmayıp; oyun mekaniklerini, sistemleri ve projenin gidişatını oturup birlikte tartışabileceğimiz, ( ücretsiz amale)
  • Sorumluluk alan: İhtiyaç anında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, muhabbeti düzgün biri. ( ne gibi ? mesela sizin zor durumda kaldığınızda size claude alacak falan mı)

tmm Ben varım.! diyecek çıkar mı sence?

Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
elimiz ayağımız olacak derken başkanım ?
Aklıma şu video geldi
Abbboooooo Hardore fetish metişh hepsi heyşdi ful

KY Kıdemli Üye

Kimi Arıyoruz?

zaten başka birşey kalmamışki sen kendine oyunu baştan editleyecek adam arıyorsun yani enayi ben öyle anladım

KY Saygın Üye
Yardımsever
Arkadaşlar düşünceleriniz ve fikirleriniz o kadar güzelki herşeyi kendinize göre düşünüp yorumluyorsunuz süper

KY Saygın Üye
Coder
Arkadaşlar düşünceleriniz ve fikirleriniz o kadar güzelki herşeyi kendinize göre düşünüp yorumluyorsunuz süper
Yazınızı açarmısınız biraz. herkez yanlış anladıysa bizde bi sorun var ozaman. sen açıkla ki bizde anlayalım belki bakarsınız ben kabul edebilirim.

Üst Alt