BİLGİLENDİRME RAZADOR | KOMOBILE V2 - HAZIR SERVER | DOSYALARI HAKKINDA | GERÇEK YORUMLAR.

KY Saygın Üye
Yardımsever
PROJE ALMADAN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER..

Satılan Unity projesinin başlı başına birçok hatası bulunmaktadır.

Razador adlı satış yapan kişi, dosyaları eksik şekilde satışa çıkarmakta ve sorunları dile getirdiğinizde karşı tarafa sanki kendisini çok fazla darlıyormuşsunuz gibi bir muamele gösterildiğini düşünüyorum.

Dosyalar hakkında bir sorun olduğunu belirttiğinizde 2 hafta sonra dönüş yapılması, dönüş yapılsa bile halen buglu ve eksik dosyaların verilmesi gibi problemler mevcut.

Projede joblar başta olmak üzere birden fazla hata bulunmaktadır.
Animasyon, UI, item, FX ve daha birçok alanda çeşitli buglar mevcut.

Fiyatına göre dosyanın oldukça abartılı bir fiyata satıldığını düşünüyorum. Dosyalara verilen ücretin dışında, alıcının da birçok hatayı kendi başına çözmeye çalışması gerekiyor.

Region bugları, agro bugları ve daha birçok farklı problem mevcut.

Konuları tamamen test ederek sizlere bildiriyorum. Dosya almayı düşünüyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Paranızı boşa harcamayın. Parayı bir kenara bırakırsak, alışveriş yapacağınız kişinin size karşı sergileyeceği tutumu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.

İyi forumlar dilerim.

DİPNOT: Verilen nakit iadesi mağdur tarafa geri dönüş yapılmayacaksa,
dosyaları paylaşmayı düşünüyorum.

wyrea.png

Son düzenleme:
KY Üye
Coder
Hiç bir bilgin olmadan bu projeyi gelip benden satın alı projenin başında bana gelip bize dosyaları ve ben unity geliştiricisiyim diyen bir şahıssın daha bir sunucuda firewall kapatmayı bilmeyen, kopanel aktif etmeyi bilmeyen üstüne üstlük 10 yıllık unity geliştiricisiyim diyip daha apk boyutu düşürmek için optimizasyon yapmayı bilmeyen kişinin tekisin ettiğin hakaretler, gece gündüz yaptığın tacizler için hakkında zaten suç duyurusunda bulunacağımı bizzat abine bildirdim. İşin hukuki boyutunda kurduğun tüm cümleleri dosyaya eklediğimde bana ulaşmaya çalıştığında bunları hatırlatacağım sana hiç merak etme. Sen daha bilgisayarda vs code kullanmayı bilmeyen en basit bir prompt bile yazdığımda "hayatımda böyle bir şey hiç görmedim" diyen adamsın kaldı ki bunları bilmemek ayıp değil ama gelip kıt bilginle yeteneksizliğinle beni sabote etmeye kalkamazsın.

1790714055632.png

1790714102005.png

Daha şu 2 basit konuyu becerip fixleyemeyen 10 yıllık unity geliştiricisi burada bana gelip çamur atacak öyle bir şey yok merak etme ama edilen tüm hakaretlerin mesaj olarak delilleri duruyor o zaman bunları konuşacağız.

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Yardımsever
Bilmiyorum kelimesiyle seni iş yaptırmak adına çok memnun oldum bazı konularda zeki olmak gerekir ama uzun süredir unity proje geliştiren survival horror game vb proje yazan biri olarak steamworks calısması yapan birisine hatalı dosya vermen de birşeylerde hata var oldunu görmek de kötü bişydir başka birisi olsa ona keriz gibi dosyaları satıp parayı al hataları olsa bile görmezden gel nası olsa bilmiyor yapıp gidebilirsin dimi ben yemem kardeşim ben yemem sen git bilmeyenlerin parasını ye kul hakkına Gir dosyaları hiç bi şekilde alışveriş yapmayınız itinayla söyliyorum unity bilmeyen birisi parası çöp olur ben dosyanın tüm kemiğine kadar araştırdım %50 hataları var ve dosyaların düzgün halini göster desem bile bunu yapmıyor çünkü

CLİENT DEMOSU
| HİÇ BİR ŞEKİLDE GÖSTERİLMEDİ ÖRNEK OLARAK KOMOBİLE AÇIK BİR SUNUCU GİT BAK DENİLDİ.

kendiside kod yazmayı bilmiyen bir şahıstır yapay zeka ya tüm işlerini yaptırdı db kur sql kur vb ne varsa yapay zeka ile yaptı kendisi bir database kuramadı gözümün önünde log pump hatası varken gidip verileri silip fixlemek yerine yerini bilmediği için gidip yapay zekaya bunu çöz diyerek yaptıran bir eleman

altını çiziyorum hiç bi şekilde birşey almayın bundan.

razador | Hiç bir küfür argo kelime söylenmemiştir tamamen uyduruktur.

iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Öncelikle iki tarafa da yaşanan olaylar için geçmiş olsun diyorum.
@Wyrea hocam satış sözleşmesi yaptınız mı önce bunu bilmek isterim. Ayrıca demo görmeden neden inanıp dosya aldınız ?

KY Saygın Üye
Yardımsever
Öncelikle iki tarafa da yaşanan olaylar için geçmiş olsun diyorum.
@Wyrea hocam satış sözleşmesi yaptınız mı önce bunu bilmek isterim. Ayrıca demo görmeden neden inanıp dosya aldınız ?
Satış öncesi sözleşmeler yapıldı hatta içerisi eklemeler dahilimce söylenip eklenildi o bile eksik gelecekti demo gösterilmedi ve alışveriş yapıldı.

Ayrıca teşekkür ediyorum..

Üst Alt