Hiç bir bilgin olmadan bu projeyi gelip benden satın alı projenin başında bana gelip bize dosyaları ve ben unity geliştiricisiyim diyen bir şahıssın daha bir sunucuda firewall kapatmayı bilmeyen, kopanel aktif etmeyi bilmeyen üstüne üstlük 10 yıllık unity geliştiricisiyim diyip daha apk boyutu düşürmek için optimizasyon yapmayı bilmeyen kişinin tekisin ettiğin hakaretler, gece gündüz yaptığın tacizler için hakkında zaten suç duyurusunda bulunacağımı bizzat abine bildirdim. İşin hukuki boyutunda kurduğun tüm cümleleri dosyaya eklediğimde bana ulaşmaya çalıştığında bunları hatırlatacağım sana hiç merak etme. Sen daha bilgisayarda vs code kullanmayı bilmeyen en basit bir prompt bile yazdığımda "hayatımda böyle bir şey hiç görmedim" diyen adamsın kaldı ki bunları bilmemek ayıp değil ama gelip kıt bilginle yeteneksizliğinle beni sabote etmeye kalkamazsın.
Daha şu 2 basit konuyu becerip fixleyemeyen 10 yıllık unity geliştiricisi burada bana gelip çamur atacak öyle bir şey yok merak etme ama edilen tüm hakaretlerin mesaj olarak delilleri duruyor o zaman bunları konuşacağız.