Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SinanOzturk Hakkında. Ticaret Yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KY Üye
Merhaba İsim Felan Vermiyeceğim Kendisini Rezil Etmek istemiyorum Anlaşmamızda nakit istemekle beraber Parayı peşin alıp işlerimi aksatan birisidir 10 gündür cevap bekliyorum.
Bunu bilerek iş Yapın Parası neyse haram zıkkım olsun Attığım dekont Elimde zaten savcılıkta yaptığı işleri sergileyeceğim bilginize.

KY Uzman Üye
Coder
Birincisi nevzat diye bir kişiyle hiçbir zaman ne bir ticaretim oldu ne de başka bişeyim madem seni dolandırmışım hangi işi yaptım sana mesela konuyu açarken ben şu işi yaptırdım yapmadı de
İkincisi ben hiçbir işimde peşin para almam bu bile külliyen yalan oşduğunun kanıtı
10 gündür cevap bekliyorum demişsin hngi kanaldan bana ulaştın da cevap vermedim mesela onu yazabilirsin
Yonetimden de şunu rica ediyorum sadece bu şekil çamur at izi kalsın mantığında hareket edecelse bu arkadaşın ip adresleri kontrol edilsin kimlerle çakışıyo bakılsın

Founder
Web
ko-yardim.com
Konu gereksiz yere tartışmaya dönmesin arkadaşlar. Konu içerisinden yorumları ben kaldırdım. Konu sahibi elinde ki kanıtları eklesin aleni bir şekilde ben üzerime düşeni yapacağım.

KY Üye
Benden Almadınmmı 45 bin TL mi 25 gün olacak nereyse. Savcıklıkta zaten yüzlesecez kendini haklı çıkar kvkk gereğini çok iyi biliyorum burda masalda okuma . Gereği yapılıyo avukatım işlemleri bitirsin pazartesi günü dilekçemizi vereceğiz.

KY Uzman Üye
Coder
Ben suana kadar 45 bin tl hiç kimseye iş yapmadım bi kere
Kvkk ikimiz arasında benim şikaywtime bağlı olan bi durum buradada açık beyanımdır paylaş 45 bin tl dekontu yüreğin yiyosa

KY Uzman Üye
Coder
Duruma bakılırsa arkadaş da kanıt olabilecek tek bir belge bile yok zaten olamaz ben 45 bin tllik hiç bir zaman bir iş yapmadım. Yalan at adı çıksın mantığı ile kendi ismini saklayarak iftira atan bu arkadaşın ip bilgilerini talep ediyorum bu iftirasını ben gerçekten savcılık kanalıyla ona göstericem. Bi belge verebilme ihtimali de olmadığından bu arkadaşın banlanmasını konunun da konuyu açan arkadaş iftiracı bir alçakmış kendisi banlnmıştır diye düzenlenmesini istitorum

Founder
Web
ko-yardim.com
Benden Almadınmmı 45 bin TL mi 25 gün olacak nereyse. Savcıklıkta zaten yüzlesecez kendini haklı çıkar kvkk gereğini çok iyi biliyorum burda masalda okuma . Gereği yapılıyo avukatım işlemleri bitirsin pazartesi günü dilekçemizi vereceğiz.
Konuya kanıtlarını ekleyecek misin @Nevzat ?

KY Üye
Kanıtları Adliye Makamında Teslim Edeceğim Sorun yok.

KY Üye
Herhangi Bi İşlem Yapmanıza Sizin Gerek yok İnsanlar dolandırılmasın diye konu açıyorum zaten konularda da birisi sikayet etmiş Teşekkürler.

Founder
Web
ko-yardim.com
Herhangi Bi İşlem Yapmanıza Sizin Gerek yok İnsanlar dolandırılmasın diye konu açıyorum zaten konularda da birisi sikayet etmiş Teşekkürler.
Sinanı pek tanımam, hatta @SinanOzturk da bilir bir birimizden de haz etmeyiz. :) ama bu şekilde olmaz altını dolduramayacağınız bir konu hakkında birisine iftira atmaya girer siz en iyisi hukiki yönden sorununuzu halledin. Yanlış anlaşılmasın bende @SinanOzturk'ü banlayacak yer arıyordum ama nasip değilmiş be sinanım :D başka bahara kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt