YARDIM Zones.tbl ve Zones klasörü hk.

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
nxacs
Kullanılan Database
nxacs
Kullanılan Client
nxacs 1098
Versiyon
1098
Merhaba,
HSACSX in moradon mapini beğendim ve data klasorunden Zones.tbl yi aldım, ve zones klasorunude aldım kendi kullandığım clientin içine attım. Karakter taht ekranı bile gelmeden oyundan atıyor nedenini öğrenebilirmiyim. hsacsx uzantılı zones dosyalarının uzantısını da değiştirdiğimde bu sefer eski moradon mapi yükleniyor çözemedim bir türlü yardım edebilirmisiniz.

KY Kıdemli Üye
Hocam sadece moradon dosyalarini alip atar misin? tbl'yi ac 210 moradon dosyalarini satirda yazar. Onlari kendi client'ina kopyala. Sonra kendi client tbl'de o yeni dosyalarini adini yaz 210 icin. Taht ekrani bi map dosyasi aslinda sen toplu copy paste yaparken bozmussun. Eger .hsacsx uzatmali dosya var ise sifreli dosya onun sifresini kirman lazim, onun nasil kirildigini anlatamam. Begendigin Moradon'un resmini koymayi denesen? Belki forumda sifresiz hali olan vardir.

KY Kıdemli Üye
Hocam sadece moradon dosyalarini alip atar misin? tbl'yi ac 210 moradon dosyalarini satirda yazar. Onlari kendi client'ina kopyala. Sonra kendi client tbl'de o yeni dosyalarini adini yaz 210 icin. Taht ekrani bi map dosyasi aslinda sen toplu copy paste yaparken bozmussun. Eger .hsacsx uzatmali dosya var ise sifreli dosya onun sifresini kirman lazim, onun nasil kirildigini anlatamam. Begendigin Moradon'un resmini koymayi denesen? Belki forumda sifresiz hali olan vardir.
Dediğini yapıyorum yine kendi moradonuma giriş yapiyor karakter. Nasıl şifreliyorlar opd dosyalarını çok ilginç. Herhangi bir moradon mapi olur yeterki şifresiz olsun varsa verirmisin dua ederim.

KY Kıdemli Üye
uif ile aynı hocam sade şifrelerini kontrol et farklı olabilir
aşağıda fotodaki gibi önce lilith uzantısını decrypt yapıp açtım, nxacs nin crypt koduyla tekrar encrypt yaptım lilith uzantılı , eski moradonum geliyor hala bütün forumda buldugum zones klasorlerini zones tbllerini denedim eski moradon geliyor şaka gibi. Öncesinde acilmiyordu hiç şimdide eski nxacsnin moradonu geliyor mesela saçma değilmi nerden okuyor başka bu zonesleri cildirmak üzereyim.

Ekli dosyalar

• zonesklasoru.png
    zonesklasoru.png
    55.5 KB · Görüntüleme: 2
  • zonestbl.png
    zonestbl.png
    11.5 KB · Görüntüleme: 2
KY Kıdemli Üye
smd dosyasını değiştirdim şimdide loading ekranında runtime hatası veriyor anlamadım :S bu dosyaların şifresiz halleri varmı allah aşkına sadece moradon istiyorum allah rızası için şifresiz temiz herhangi bir moradon zones ve smd dosyası paylaşacak varmı

KY Saygın Üye
Yardımsever
smd dosyasını değiştirdim şimdide loading ekranında runtime hatası veriyor anlamadım :S bu dosyaların şifresiz halleri varmı allah aşkına sadece moradon istiyorum allah rızası için şifresiz temiz herhangi bir moradon zones ve smd dosyası paylaşacak varmı
Yarın is yerine geçince mesaj atarım eğer o zamana kadar yapamamış iseniz Any verirsen yardımcı olurum nerede hata yapiyorsun bakmak lazım şifre işini hallettiysen dediğim gibi DB den ve tblden Zone ismine iyi bak eğer dbde yada tblde dosya isimleri farklı ise hata verir istersen benim clienttin TBL sine bak aynı olsun

KY Kıdemli Üye
Yarın is yerine geçince mesaj atarım eğer o zamana kadar yapamamış iseniz Any verirsen yardımcı olurum nerede hata yapiyorsun bakmak lazım şifre işini hallettiysen dediğim gibi DB den ve tblden Zone ismine iyi bak eğer dbde yada tblde dosya isimleri farklı ise hata verir istersen benim clienttin TBL sine bak aynı olsun
senin cliente nerden ulasabilirim

KY Kıdemli Üye
zones.tbl içinde moradon.nxacs olan dosyası moradon.gtd yapıyorum oyuna girmiyor neden

Üst Alt